Her på siden kan du få et hurtigt overblik over alle mine Powertex kurser – det er blevet til en del efterhånden 😉 Hvis der er noget du mangler så tøv ikke med at kontakt mig på tlf 2099 0317.

God fornøjelse

Powertex Basis

Powertex basis –  et godt skridt på vejen til struktur, 3D effekter og krakeleringer i dit maleri. Dette medie er svært at kontrollere – men netop det sætter gang i nogle særlige processer.

På dette Powertex basiskursus får du en introduktion til materialet, der oprindeligt er udviklet til at benytte i skulpturer.

Du lærer at bruge Powertex som det grundliggende element i dit maleri. Materialet kan arbejde sammen med både akryl og olie maling efterfølgende, så lad endelig legen med Powertex fortsætte med de tekniker du normalt bruger i dit maleri.

Basis kurset kræver ikke, at du kan male i forvejen, det henvender sig både til øvede og nybegyndere, alle kan få noget ud af at bruge materialet. Der er ingen aldersbegrænsning for deltagelse dog vil jeg henvise børn under 12 år til mine kurser for børn – dem kan du finde her

Vælg dato, læs mere og tilmeld her:

 

Powertex 3D, rust og structure

Fortsætter kurset henvender sig til dig der elsker rå strukturer … her kan du lege med rust og structure paste og bygge en masse spændende 3D effekter op i dit maleri.

Det er en god ide men ikke et krav at du har deltaget på basis kurset først. Vi gennemgår ikke krakeleringer i detaljer på dette kursus og de kan være lidt drilske når man ikke har prøvet dem før.

Vælg dato, læs mere og tilmeld dig her:

Dyr med Powertex

Helt fra starten synes jeg at den organiske måde Powertexen arbejder på lagde op til mine dyremotiver på en helt ny og spændende måde. På dette kursus bygger vi en bund op i Powertex og arbejder oven på med et dyremotiv. Kurset har kun en enkelt dags varrighed så jeg kan ikke garantere du kommer hjem med et helt færdigt maleri, men du skal nok komme hjem med en god pose erfaring og viden om hvordan du skal arbejde videre hjemme.

Se datoer, læs mere og tilmeld her:

Powerprint

Powerprint er det seneste skud på stammen omkring Powertex. I serien af forskellige materialer findes også en lim udviklet til at give det bedste resultat i overførslen af foto til lærred. De teknikker fordyber vi os i på dette kursus og med de tekniker åbner der sig utal af muligheder i dit maleri. Maleriet arbejdes færdigt med akrylmaling så selv om vi overfører samme motiv så bliver malerierne meget forskellige.

Se datoer, læs mere og tilmeld dig her:

Begivenheder i Kunsthuset Løvens Hule

I Kunsthuset Løvens Hule som jeg er founder af sammen med min kæreste sker der en masse ting.

> Kurser (både mine men også andre udefra)

Ferniseringer

Netværksarrangementer

Foredrag

Få overblikket lige her

Få overblikket over vores begivenheder her