Tegnekurser    – Alle kan lære det

Via mine tegnekurser har jeg en mission om at lære så mange der har lyst at tegne  …. det er ikke spor farligt, og jeg har en stålfast tro på at alle der vil kan lære det.

At tegne er et håndværk ligesom så meget andet, så lidt teknikker, de rigtige materialer og redskaber og så lige en hel masse træning ….Vupti – så kan du også lære det…

Det er lysten der driver værket, og det er virkelig hyggeligt at sætte sig ude i naturen med papir og blyant og bare lade tiden stå stille mens en tegning opstår – eller sidde overfor et smukt ansigt og et hvidt stykke papir og så bare lade blyanten arbejde til et fantastisk resultat opstår. Det giver en enorm følelse af selvtilfredshed og så lige en snert af stolthed….. at tegne sammen med andre er også en oplevelse værd, det giver et helt særligt men sundt skub til dit konkurrencegen, og dermed får du lidt mere ud af undervisningen.

Jeg har været så utrolig heldig at kunne samarbejde med Camilla Fougner som er en rigtig dygtig tegnelærer og har en lidt anden vinkel på tegningerne end jeg selv har og sammen er vi et rigtig godt team der kan udvikle dine tegnefærdigheder.

Mange børn vil rigtig gerne lære at tegne, men der er desværre ikke så mange billedkunstlærere i Folkeskolen som kan, og det gør det svært at holde motivationen oppe hos børnene. Derfor har jeg også en række tegnekurser for børn

Jeg kan lære både børn og voksne at tegne.

Alle tegnekurserne foregår i hyggelige omgivelser i Kunsthuset Løvens Hule, Gl. Lellingegård, Bakkeledet 9, 4600 Køge
(2 min. fra afkørsel 33 Lellinge på motorvejen) Parkering lige foran døren – når du ankommer til Gl. Lellingegård skal du køre ind langs den første bygning til venstre.

Se hvilke muligheder du har for at lære at tegne

Tegne-hygge-aftener

Synes du også det er vanvittig hyggeligt at mødes med andre omkring dine kreativiteter? Så er tegne-hygge-aftner måske noget for dig. 

Den sidste torsdag i måneden kan du kommer op i Kunsthuset Løvens Hule og hyggetegne sammen med andre. Det koster kr. 59 at deltage – eller du kan købe et klippekort her til kr. 500 for 10 gange, har du et klippekort i forvejen kan det også bruges til tegneaftner.

Jeg er til stede og svarer gerne på spørgsmål, men som udgangspunkt er der ingen undervisning da jeg hygger med selv 😉

Tilmelding ikke nødvendig du møder bare op på en af følgende datoer kl. 18.30 – 21.30 og alle er velkomne både børn og voksne I bestemmer selv hvornår i smutter hjem igen.

(OBS – hvis der ikke er dukket nogen op kl. 18.45 lukker jeg ned og smutter hjem, så giv mig lige et praj hvis du kommer men bliver forsinket 😉

31. august 2017
28. september 2017
26. oktober 2017
30. november 2017

 

Vil du ikke tegne selv?

Så kan du bestille din tegning hos mig