Kunstnerisk Visionboard BaneDanmark

Jeg har haft æren at male et kunstnerisk visionboards til BaneData hos BaneDanmark.

Vi startede med et møde hvor ca. 15 personer deltog. Jeg fasciliterede mødet fordi formålet var at jeg skulle have inspiration med mig hjem som kunne danne grundlag for deres visionboard.

Banedata er i deres egen mund det DNA som binder BaneDanmark sammen. De gav mig et logo bestående af nogle skinner der ligesom vrider sig lidt som en DNA streng og den blev foreviget på maleriet i 3D – dette var for mig en lidt sjov udfordring, men resultatet blev faktisk ret godt og jeg fik brugt og udviklet lidt yderligere på brugen af Powertex som element i maleriet 😉

IMG_1497

 

Personerne ved mødet ville også gerne have noget der kunne illustrere data-matrix – i denne afdeling levere de information til resten af virksomheden baseret på mange forskellige udtræk der laves – derfor lagde jeg et mørkt hjørne i øverste højre hjørne hvor data løber ned af i grønne farver. Nogle enkelte bogstaver springer lidt ud af dataene og danne ordet – BaneDanmark (men det er nok lidt svært at se på billederne)

En krokodille blev nævnt som dyr – dog ville flertallet ikke have et dyr på maleriet, men for at ramme lidt dyrerige brugte jeg Powertex til at danne Danmarkskortet og da BaneData er dem der leverer data til at lave bane-nettet i Danmark var det helt naturligt at bane-nettet skulle males på.

Medarbejderne fra BaneDanmark tog virkelig godt imod det færdige maleri og det hænger nu midt på deres kontor, hvor de virkelig også trængte til noget farve. Maleriet skal minde BaneData om at de er det vigtige DNA i BaneDanmark som leverer det data som det meste af virksomheden bygges på.  De er en flok stolte medarbejdere der ligesom en lille familie trives med hinanden og har et skønt smittende humør som de skal værne om i travle hverdage.

Kunstnerisk Visionboard BaneDanmark IMG_1562

IMG_1501