olringe

Crowdfunding Rocks

Præcis ligesom deltagere og publikum i de højaktuelle Olympiske Lege, sad jeg i går aftes med hjertet helt oppe i halsen og uden at jeg nogensinde har deltaget i et OL (og nok næppe kommer til det) så tror jeg alligevel at jeg i de pågældende timer nåede hele følelses registreret igennem …..og i dag har min krop det som jeg virkelig har løbet det Olympiske stadion igennem mere end en gang OVER diverse hække 😛  – Hold nu op jeg er træt og glad ….. jeg vandt løbet ….

For lidt over en uge siden havde jeg faktisk opgivet at nå i mål med mit crowdfunding projekt – nu har jeg lige trykket accepter og opdater på en udbetaling til min konto på lidt over kr. 50.000 …..

….. det er for vildt

Nogle gange går der en djævel i mig og det er formentlig den der har holdt live i mit iværksætterprojekt som kunstner gennem de sidste mange år og i hvert fald den der gjorde at jeg på få dage fik indsamlet over kr. 30.000 i crowdfunding projektet og dermed nåede i mål.

Den sidste uges tid har gået med telefon opkald på telefon opkald, det ene opslag på Facebook og Linked in efter det andet – og det hårde arbejde kunne betale sig. 2 timer før projektet lukkede i går aftes nåede jeg over de 50.000 jeg skulle for at få fundingen udbetalt – umiddelbart efter kom endnu en stor indbetaling fra uventet vinkel, så jeg nåede faktisk op på hele 55.340,00 kr ….. Såå vildt

Tak er kun et fattigt ord…

Men alligevel skal et kæmpe stort TAK lyde til alle der har bidraget til mit projekt. Nu er der lige en del administrativt arbejde og så får alle en personlig hilsen og en tak fra mig – samt en invitation til VIP åbningsfest. Jeg kan ikke beskrive hvor heldig jeg føler mig over at så mange har ville støtte mit projekt. Nu kan Løvens Hule i Lellinge få en overhaling og der skal knokles igennem for at få endnu mere ud af stedet – TAK

Kom og besøg mig

På Facebook siden Løvens Hule – Udvikl din kunst sammen med andre, kan du følge med hvornår jeg er til stede i Løvens Hule og aflægge den et besøg og dermed følge udviklingen det næste stykke tid. Alle er velkommen og jeg glæder mig til at få gæster.

Uge 35
Kan du møde mig på Køge Torv til Køge Festuge – her har jeg lejet en stand så jeg kan markedsføre stedet og få flere til at komme en tur forbi. 

Kurser

Jeg skal nu også igang med at planlægge flere kurser, workshops og måske foredrag henover efteråret og vinteren – tjek hjemmesiden løbende der sker hele tiden noget nyt, og jeg arbejder intenst på nogle spændende samarbejder også på kursus siden 😉

Ha’ en dejlig aften – nu lader jeg min krop falde om på sofaen med Netflix og en skål slik vi ses i morgen i Løvens Hule