nøgle

Det er så vildt …. nu står jeg med mit helt eget fantastiske sted, med et hav af muligheder og så ligger det lige i min baghave. Jeg har virkelig svært ved at få armene ned for tiden også selv om min bank har lavet det værste og mest modbydelige angreb på mig og min økonomi du kan forestille dig. Mit evindelige motto:” Der er ikke noget der er så galt at det ikke er godt for noget” får igen lov at overtage i mit liv, jeg rejser mig og banken kan rende og hoppe ….. Det er sommer, mulighederne ligger lige for mine fødder og jeg har et fantastisk netværk der med garanti vil hjælpe mig opnå mine mål …. tak til alle ingen nævnt ingen glemt 😉

Denne sommer har jeg ikke tid til at fordybe mig i om vejret er godt eller skidt, jeg har så vildt mange projekter der skal søsættes:

 • Åbningsfest
  Sæt kryds i kalenderen den 17. og 18. september – begge dage slår jeg nemlig dørene op i Løvens Hule til et brag af en åbningsfest. (Vil du med til VIP åbning den 16. september? – så doner et lille beløb til mit crowdfunding projekt så har du en billet – klik her)
 • Udlejning af staffelier
  Til åbningen skal jeg lige have helt styr på online booking af staffelierne i undervisningslokalet, de vil nemlig blive lejet ud på dagsbasis når der ikke er undervisning i lokalet, så kan du komme en dag og hygge med mig i Løvens Hule (jeg lover at have en god kop kaffe og lidt hyggesnak klar til dig 😉 – se mere her
 • Kurser
  Der skal også lige styr på alle kurserne, og jeg har så mange ideer til nye kurser og workshops – bare jeg når det. Du kan se mine malekurser her eller måske er du mere til tegnekurserne – så er det her
 • Udstillinger
  Jeg har masser af udstillingsvæg til dig der har lyst til at udstille dine egne værker – lad os sammen finde en udstillingsløsning der passer dig, jeg har lagt lidt forslag ind hvordan udstillingspakkerne kan etableres, men jeg er altid åben for nye muligheder – du kan læse mere om udstillingsmulighederne her
 • Markedsføring
  Stedet og min åbnings skal markedsføres big time. Heldigvis har jeg efterhånden godt fat i markedet og ved hvilke ting der virker og hvilke der ikke gør – erfaring er ikke en dårlig ting, og tænk engang inden så længe så deler min kunstnerkollega Anitta Jonas og jeg selv ud af alle erfaringerne i vores fælles projekt som målrettes dig der gerne vil ud over stepperne med din egen kunst – skriv dig op på mit nyhedsbrev, så hører du fra mig når vi går i luften

Og så er der helt sikkert en masse andre små og store ting der lige skal på plads inden åbningen af Løvens Hule endelig kan finde sted. Alt i alt så bliver det en fest af den anden verden der går igang på Gl. Lellingegård lige om lidt 

__________________________________________________________________________________________________

Følg mig i tykt og tyndt – skriv dig op her

* nødvendigPortrættegning lisehojer.com

Email Format

__________________________________________________________________________________________________

Sidst men ikke mindst i denne blog må mit skriveri ende i en stor bøn – please støt mit projekt …….. du kan gøre det lige her

Jeg har muligheden for at få udbetalt omkring kr. 50.000 til at etablere et kunstnerfællesskab og gøre endnu mere for kunsten i Løvens Hule – men kun hvis jeg når at indsamle kr. 50.000 inden 15. august 2016 – og det er lige om lidt….

Jeg har allerede fået nogle fantastiske donationer fra nær og fjern, men jeg har behov for flere, hvis dette skal lykkes. Så hjælp mig med at nå i mål, sammen kan vi gøre det og du kan med rette kalde dig funder af Løvens Hule i Lellinge – det er da en meget sej titel er det ik’? 😉

Mit projekt har ramt sommerferien, og det gør det åbenbart en lille smule vanskeligere, men ikke umuligt. Jeg har brug for din hjælp. Med din donation kan du høste alt efter beløbets størrelse af de incitamenter jeg har lagt ind i projektet.

På forhånd tak for din støtte – jeg vil så gerne nå i mål og skabe noget stort som også du kan få glæde af i fremtiden.

Kunst i virksomhedenKlik på billedet og støt projektet, selv den mindste donation kan gøre en forskel