santander-carsten

Det er så vildt det der sker omkring mig lige for tiden, at jeg har lidt svært ved at lande på min ben …. så må mine vinger jo i brug ….

Som barn drømte jeg ofte at jeg kunne flyve ligesom Peter Pan … svømme rundt blandt skyerne, helt fri og med et hav af muligheder. Ja ja, jeg er voksen nu og ved godt at det er fysisk umuligt at flyve sådan, men følelsen kan jeg alligevel godt have ind imellem. Lige nu flyver jeg nemlig frit omkring med masser af muligheder der hele tiden byder sig til for mig, og jeg siger det bare – det er en fantastisk følelse.

Den 1. august 2016 overtog jeg lokalerne på Gl. Lellingegård hvor Løvens Hule er åbnet og det er gået over al forventning. I løbet af sommeren samlede jeg midler til at bygge et stort tomt og råt lokale om til værkstedspladser for andre kunstnere og jeg fik indsamlet kr. 50.000 – nu er byggeriet igang og det bliver bare så fedt. Jeg har allerede inden lokalet er bygget færdigt solgt to pladser ud af fem, så kunne dette have din interesse, så skal du nok ikke vente for længe med at henvende dig.

For bare en uge siden havde jeg nemlig faktisk solgt 4 pladser ud af de 5, men efter en god snak med to af disse kunstnere har de allerede opgraderet deres værkstedspladser og flyttet ud i hver deres rum hvor de kan lukke døren og får lidt mere plads. Det har betydet at jeg måtte leje de sidste tomme lokaler på adressen med – og altså allerede har udvidet Løvens Hule. Pyha det er gået stærkt – men absolut fedt ….

Jeg må altså konkludere at der er behov for kunstnerværkstedpladser i Køge – og med de nye tiltag herude på adressen har jeg fået skabt lidt flere pladser – så kom og leg med 😉

Praktisk info om værkstedspladser
De koster kr. 1500 om måneden inkl. moms, vand, varme og el. Huset er stadig nyt, men af et nyt hus at være kan jeg ikke klage over besøgstallene som jeg forventer stiger i 2017 😉 Denne weekend får vi besøg af en kunstforening, Art Nordic repræsentanter har lagt vejen forbi ligesom repræsentanter fra Køge Kunstrute. Jeg lever selv af min kunst og har brug for at der kommer mange spændende mennesker forbi, og min teori er at det gør vi bedst sammen flere kunstnere. Så hvis du vil sælge din kunst og samtidig har behov for en værkstedsplads, så er Løvens Hule et godt tilbud til dig – værksted, udstilling og forhåbentlig salg for bare kr. 1500 om måneden…. men skynd dig

Min egen kunstneriske gøren og laden
Selv er jeg begyndt at lege endnu mere med Powertex og mixed media i ansigter. Jeg har nemlig tilmeldt mig Art Nordic (Nordens største Kunstmesse) til foråret og skal have en serie af malerier med derind og udstille – og jeg er bare i fuldstændig ekstase, når jeg roder rundt med alle medierne og får ansigter ud af de sjoveste ting jeg finder rundt omkring.

ansigt

Det er foreløbig blevet til dette maleri – “I’m a little rusty” …. det er jeg nemlig, lidt rusten i det med at få mixed media til at hænge sammen og danne en helhed men også give mulighed for lidt at gå på opdagelse i 😉

Jeg flyver rundt og fløjter mens jeg leger med disse udtryk – så jeg har fundet min legeplads for de næste par måneder og forhåbentlig resulterer det i en spændende udstilling jeg kan tage med til Art Nordic.

Jeg afholder kurser i Powertex og Mixed Media på søndag og der er et par pladser tilbage hvis du vil med? – se mere her
Fremover kommer disse kurser til at hedde Powertex Fortsætter og de stiger nok også lidt i pris da materialerne er lidt dyrere på dette kursus, så kom med på søndag for kr. 749 og få en dejlig dag hvor vi leger med Powertex og mixed media