Giv virksomhedens kreative evner en udfordring, tag den gode stemning med hjem og hæng den op på væggen!

Jeg er billedkunstner og har de sidste fire år brugt næsten al min tid på livet som kunstner. Derudover er jeg iværksætter af onlinegalleriet Artmakery.dk.

8 år med ledelse i det private erhvervsliv har givet mig en ret god forståelse for de daglige udfordringer virksomheder står overfor. Hvis ikke konkurrenten skal overhale indenom bliver virksomheden nødt til at have en kreativ tilgang til både medarbejdere og daglige opgaver store som små. Men hvis den kreative hjernehalvdel har ligget stille for længe i den daglige administration er den ret svær at vække til live igen.

Det kan jeg hjælpe med

Forestil dig at medarbejdere og ledere samles om et stort lærred og i fællesskab skal de løse en opgave – mal et kunstværk værdigt til at hænge op på kontoret! Mange vil gå i stå, flere vil grine, nogle vil gå i gang med det samme andre vil tøve – til slut står de med et resultat fyldt med minder, grin og godt samarbejde og ikke mindst er der løst lidt op for den kreative blokering der kan stoppe udviklingen i de daglige opgaver

Arrangementer med billedkunst som omdrejningspunkt kan sættes sammen på mange måder

Du er et skridt nærmere et rigtig godt kreativt firmaarrangement hvis du kontakter mig:

Lise Højer
Hovedgaden 2
4622 Havdrup

Tlf. 2099 0317
Mail@lisehojer.com

Udfyld formularen så kontakter jeg dig