Kunst i virksomheden

Som kunstner med en tidligere baggrund i finansbranchen har jeg et blødende hjerte for at få kunst ind i virksomhederne. Jeg bruger mine evner som kunstner til at formidle lige præcis det budskab den enkelte virksomhed ønsker jeg skal.

Kunst i virksomheden kan gøres på mange måder og indeholder et hav af muligheder. Forestil dig f.eks. at du skal have hele dit personale til at tage ejerskab af et helt nyt værdisæt som ledergruppen har knoklet for at få formuleret.

– Hvordan forankrer man kultur og værdinormer i en større virksomhed?

Det handler selvfølgelig i høj grad omkring ledelse, for hvis ikke ledelsen selv efterlever og formidler værdierne så gør det øvrige personale det heller ikke, det lyder jo sådan set meget nemt, men det er det ikke altid og som leder kan du få brug for forskellige værktøjer til at lykkes med at implementere værdinormer eller virksomhedskultur.

Mine malerier kan fungere som en form for coach der kan hænge på væggen og minde hele personalet om hvorfor de møder ind hver dag. Malerierne kan også fortælle en historie som kan bruges på de sociale medier eller på en webside som en del af virksomhedens branding.

Hvordan malerierne så i sidste ende udføres kan også varieres alt efter en virksomheds behov eller lyst:

  • Personalet kan deltage
  • Jeg kan male hjemme i mit atelier
  • Jeg kan male hos jer så I kan følge processen
  • Jeg kan male på vægge (enten alene eller sammen med personalet

Ja, og sådan kunne jeg blive ved – kunst i virksomheden er interessant på mange måder og skal give mening og værdi for den enkelte.

Nogle virksomheder står midt i en proces som giver dem behov for at have et forløb koblet op til kunsten der skal på væggene – Måske er i vækstet meget og har behov for at få personalet med, måske har i skåret ind til benet og skal have motivationen op igen, måske er i fusioneret med en anden virksomhed og skal finde et fælles fodfæste. Dette forløb vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe jer med, men kræver det lidt mere end bare en snak om hvad der skal på maleriet har jeg et tæt samarbejde med Jacob Prasz fra workjoy.dk – Jacob er fantastisk til at formidle motivation og arbejdsglæde.

Lise Højer
Gl. Lellingegård
Bakkeledet 9
4600 Køge
Tlf. 20 99 03 17
mail@lisehojer.com (eller benyt kontaktformularen)

Kontakt mig her

3 + 14 =

Kunst i virksomheden

Kunstnerisk visionboard

Malerierne på væggen i virksomheden kan ligeså godt give værdi og underbygge virksomhedens værdier, visioner eller mål – kunstneriske visionboards er et meget personligt udtryk for virksomheden og muligheden for at bruge det til storytelling og markedsføring er også en mulighed – Læs mere her

Kunst i virksomheden

Book et arrangement

Giv virksomhedens kreative evner en udfordring, tag den gode stemning med hjem og hæng den op på væggen!

Kunst i virksomheden

Inspiration til større projekter

Større projekter i virksomheder og institutioner er også på CV’et