image

 

Jeg har godt nok arbejdet længe med at få Santander som kunde – nu er det endelig lykkedes.

Da ideen med kunstneriske visionboards til virksomheder blev født, var Santander en drømmekunde og allerede der for små to års tid siden gik salgsarbejdet stille og roligt igang. Jeg vidste og ved at jeg kan lave malerier til dem som kan gøre en forskel modsat de kina-producerede skilderier der hang på kontorerne i forvejen.

I foråret 2015 fik jeg min første bestilling fra dem. Jeg skulle levere et prøve maleri til dem i str. 50×50 cm og fik 1,5 sides mail med alle værdierne de godt ville have udtrykt på en eller anden måde på 50×50 cm ….. Og så i abstrakt udgave ….

Pyyyh jeg blev lidt presset der, jeg havde jo ligesom forberedt helt nøjagtigt hvad det var jeg gerne ville male til dem inde i mit hoved og det var altså ikke helt abstrakt, og det var nok også lidt større …

Nå men kunden har jo altid ret og hun mente stensikkert at abstrakt og lille skulle prøvebilledet være ….

Jeg malede billedet og afleverede det pænt så det kunne komme med til et styremøde …

Jeg havde ikke den der mavefornemmelse der sagde at det her maleri er lige i skabet, men det blev afleveret som aftalt.

Kort tid efter vendte min kontaktperson tilbage – maleriet var ikke faldet helt i god jord, det var for lille og for abstrakt :/

Jeg tog en chance og meddelte at jeg gerne ville male noget andet til dem helt kvit og frit ….. Og så kom Ferrarien endelig til verden, helt som jeg havde haft den inde i mit hoved. Den hænger nu på direktørens kontor og jeg skal male endnu et maleri til dem. Hvis dette næste maleri falder i lige så god jord som Ferrarien får jeg en større ordre og det vil jeg tillade mig at glæde mig til, for jeg er helt selvsikker omkring projektet, bare jeg holder fast i mine egne ideer og tror på mine ideer – for de holder 😉

Der er selvfølgelig også en lektie i min lille historie – tro nu på det du kan og lad dig ikke forstyrre af velmenende personer der gerne vil kontrollere din kunstneriske hjerne. Kreativitet er ikke nem at kontrollere og i en finansverdenens fyldt med personer der leve af at kontrollere processer, data og leverancer, tja der vil ALTID være et forsøg på at kontrollere hvad du som kunstner eller kreativ leverer til dem. Lader du dine ideer bøje for meget mister de deres effekt og bliver en lille smule mere ligegyldige …. Jeg har i hvert fald lært, at holde fast min kreative ide. Kunden tager selvfølgelig ikke fejl og du bør som kunstner forstå at de skal være i kontrol med de ordrer der gives ud af huset, så det er din opgave at få dem til at føle sig helt trygge i din skæve og kreative verden 😉

Jeg maler gerne til dit firma også, så I kan få et meget personligt maleri på væggen som kan fortælle virksomhedens historie eller underbygge jeres værdisæt. Kontakt mig endelig med din ide jeg kommer gerne forbi til et helt uforpligtende møde og fortæller om det jeg kan.