Lær at male motiver

Jeg har altid været mest fascineret af kunst med motiv – det er et faktum jeg ikke kan ændre på. Jeg kan godt lide det abstrakte univers, men for mig ligger historien i et maleri altså i et motiv. Motivet kan så godt være mere eller mindre abstrakt, det betyder ikke så meget, men jeg har svært ved at følge en historie i et fuldstændig abstrakt univers.

Med det “in mende” er jeg igang med at oprette en række malekurser med fokus på det mere figurative element i maleriet. Jeg vil gerne lære dig de tekniker jeg selv bruger når jeg opbygger motiv og nogle gange bryder det ned i mere abstrakte udtryk. Jeg lægger stor vægt på at kunne teknikerne til at male foto realistisk, og det er en vild teknik som kræver timer og atter timer af træning før den sidder helt på rygraden 😉

Har du lyst til at være med? Så kræver teknikerne absolut ikke at du er vildt dygtig med pensel og maling – alle kan være med for kurserne bygges op så de passer til det niveau kursisterne kommer med. Det er en forholdsvis individuel proces og alle vil være på forskellige niveauer.