Maleforløb – for dig der har brug for et kærligt skub

Det er ikke et must, at du kan male i forvejen, dette maleforløb her er både til dig der aldrig har prøvet før og dig der har malet i nogle år men trænger til en masse ny inspiration og nye vinkler med akrylmalingen.

  • Vil du også gerne lidt væk hjemmefra?
  • Har du lyst til at fordybe dig sammen med andre?
  • Vil du gerne lære en masse ny maleteknik med en hånd i ryggen når frustrationen melder sig?

Så er dette maleforløb det rette for dig. Jeg arbejder på at give dig de bedste maleoplevelse med akrylmaling jeg kan. Jeg lægger vægt på at det skal være hyggeligt og skaber rammerne for et godt fællesskab. Jeg ved godt at frustrationen kan melde sig og har god erfaring med at hjælpe kursisterne over målstregen, så der også opnås følelsen af succes.

Jeg kan ikke love at du bliver til en mini Rembrandt under dette maleforløb, men jeg tør godt garantere, at du kommer hjem med en masse inspiration til at turde arbejde på helt nye måder med akrylmalingen.

Maleforløb

Praktisk information

Hvor
Kurset foregår i hyggelige omgivelser på Gl. Lellingegård, Bakkeledet 9, 4600 Køge. Tag frakørsel 33 Lellinge på motorvejen eller kom med bus 260R fra Køge statoin og hop af ved DagliBrugsen så tager det 5 min. at gå (Du må gerne lade dine ting stå hos mig hvis du ikke har mulighed for transport frem og tilbage – altså hvis du tror du kan undvære dem 😉

Lokalet er udstyret med et staffeli, afsætningsplads og evt. lidt opbevaringsplads pr. arbejdsstation, og så er der naturligvis også borde du kan sidde og arbejde ved, hvis du ikke er så glad for staffelier.

Hvornår
Vi mødes 4 onsdage første gang den 6. september 2017 kl. 18.30-21.00 Er der en onsdag du ikke kan så fortvivl ikke vi laver en opsamling hver onsdag når vi mødes og så skal vi nok sørge for at du ikke går glip af noget.

Hvor meget
Pris kr. 1.500 pr. person for 10 timers undervisning fordelt på de 4 onsdage. Kursusgebyret skal betales ved tilmelding.

Forplejning
Der er te og filterkaffe ad libitum, men ønsker du en kop varm kakao eller kaffe latte så kan den evt. tilkøbes.

Hvad skal jeg have med
Du skal medbringe dine egne materialer – vi synes nemlig det giver god mening at du lærer dine egne materialer at kende.

Som minimun skal du medbringe:
– akrylmaling i grundfarverne samt sort og hvid
– Pensler
– Svampe, klude, spartler og hvad du nu ellers har liggende
– Glas/spand til vand (vi har også nogle til låns)
– Tøj der må komme maling på
– Lærreder (i første omgang 2-3 stk. min. str. 60x60)

Hvis du har andre sjove medier du gerne vil have sparring på, kunstspartelmasse, oliepasteller, kridt, kul, Poschatusser, blæk eller andet sjovt så medbring det endelig. Jeg har også en del sjove ting du får lov at prøve kræfter med undervejs.

Og så skal du selvfølgelig medbringe det gode humør og lyst til at lege med maling, pensler og lærreder.

Tilmeld dig nu
Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang og glæder mig også til at se dig – husk at tilmelde dig hurtigt da der kun er plads til max 8 personer.

 

Tilmeld dig lige her

Layout kursuslokale

Kunsthuset Løvens Hule, Gl. Lellingegård, Bakkeledet 9, 4600 Køge – tlf. 2099 0317 – se mere her

Her billeder fra et tidligere kursus – kursisterne kommer igennem en lang række af tekniker og det frembringer både kaos i lokalet og frustration i processen – det er helt OK, det er som regel på den anden side af friustrationen de bedste malerier dukker op.

Kom og vær med