Malekurser for børn

Malekurser for børn har for mig udviklet sig fra at være kreativ leg til at ville have de børn med som virkelig gerne vil lære og lade sig guide – og ikke mindst kunne fordybe sig. Derfor har jeg efter en del års erfaring med de mindste på malekurserne valgt at fokusere på de lidt større børn.

Der er så mange kreative tilbud til børnene mens de er små, men når de når en vis alder stopper det og deres kreative evner bliver ikke længere udviklet, med mindre du som forældre selv sørger for det eller barnet er så optaget af de kreative processer at de selv udvikler det.

Mine malekurser for børn er baseret på at børnene vil lytte og tage imod ny viden. Slippe fokus på målet og bare nyde processen …. jeg starter helst med børnene fra de er ca. 10 år og opefter, der hvor de begynder at stille krav til deres egne kreative udfoldelser. Har du et barn som er lidt yngre men som du mener er klar til sådanne kurser, så er barnet selvfølgelig meget velkommen.

Maleskole for børn uge 29 eller uge 42
(sommerferien og efterårsferien)

maleskole for børn

Børn elsker at male og deres umiddelbarhed omkring maleriet er fascinerende.

Jeg har oprettet denne maleskole for børn for at gribe dem i processen og hjælpe dem med at lære at nyde processen frem for at have travlt med at nå i mål og producere en masse. Netop det at lade dem fordybe sig i processen omkring maleriet, lade sig styre lidt at de ting malingen og andre medier giver, tror jeg på er et super sundt og sjovt forløb for børnene.

På maleskolen skal de lære at gode malerier bygges op lag på lag og det bliver ikke færdigt på to timer, vi skal male to malerier i løbet af ugen, så deres tålmodighed bliver sat lidt på prøve 😉 Jeg vil gerne udfordre at tingene skal være færdige hurtigt og sætte fokus på at nyde processen.

De skal også gennemgå lidt farvelære, maleteknikker med både små og store pensler, svampe, klude og andet. Og så dykker vi også ned i malemedier som f.eks. Powertex, oliepasteller, kridt, kul, grafit eller andet vi finder på.

Praktisk information
Holdet kører i uge 29 i sommerferien og igen i uge 42 i efterårsferien

Vi mødes alle dage i ugen (mandag til og med fredag) kl. 9.30 og slutter kl. 12.00. Søndag inviteres forældre, bedsteforældre, venner og veninder til fernisering af de værker børnene har produceret i løbet af ugen.

Maleskolen henvender sig til børn i alderen 10-14 år men har du et barn på 8 eller 9 år der sagtens kan fordybe sig, så er han/hun velkommen. Max 10 deltagere

Maleskolen bliver afholdt i Kreativt Fitnesscenter, Theilgards Torv 9, 1.th, 4600 Køge

Pris for hele forløbet inkl. undervisning, materialer og fernisering – kr. 1.500

Underviser: Lise Højer

_________________________________________________________________

Tilmelding til maleskolen uge 29 2018

Tilmeld_live_kursus

 

 

________________________________________________________________

Tilmelding til maleskolen uge 42 2018

Tilmeld_live_kursus