Malekurser for børn

Malekurser for børn har for mig udviklet sig fra at være kreativ leg til at ville have de børn med som virkelig gerne vil lære og lade sig guide – og ikke mindst kunne fordybe sig. Derfor har jeg efter en del års erfaring med de mindste på malekurserne valgt at fokusere på de lidt større børn.

Der er så mange kreative tilbud til børnene mens de er små, men når de når en vis alder stopper det og deres kreative evner bliver ikke længere udviklet, med mindre du som forældre selv sørger for det eller barnet er så optaget af de kreative processer at de selv udvikler det.

Mine malekurser for børn er baseret på at børnene vil lytte og tage imod ny viden. Slippe fokus på målet og bare nyde processen …. jeg starter helst med børnene fra de er ca. 10 år og opefter, der hvor de begynder at stille krav til deres egne kreative udfoldelser. Har du et barn som er lidt yngre men som du mener er klar til sådanne kurser, så er barnet selvfølgelig meget velkommen.

Powertex og Artstone brugt til at forma skildpaddeskjold

Powertex og Stone Art brugt til at forme skildpaddeskjold

Powertex for forældre og børn 

Kom og prøv dette sjove malemedie sammen med dit barn. I får hver et lille lærred at prøve kræfter emd og så laver I et større maleri med Powertex sammen.

Det er super sund lærdom for den perfektionistiske pige der vil lære at malerier sagtens kan blive super smukke, hvis man tør slippe kontrollen lidt.

Det er virkelig sjovt for de børn der kan lide at lege med maling i forvejen, dette medie giver dem et væld af nye muligheder for form og struktur i maleriet. Og så er det superhygge sammen at skabe noget – og det sundt for forældrene at lade børnenes fantasi være en del af det færdige produkt 😉

Selv drenge vil blive lidt bidt af denne sjove proces fordi Powertex gør noget lige foran øjnene på en mens man tilsætter varme.

Kurset henvender sig til børn og deres forældre og alderen er ikke så vigtig blot man hat lyst til at lave noget samme.

Materialer
Alle materialer er med i prisen. I laver allesammen et mindre maleri samt et lidt større fælles projekt

Vi maler malerierne så færdige vi kan nå på kurset, så vi bruger også akrylmaling, kul, kridt, blyant og hvad vi ellers finder på. Mulighederne er mange og det bliver en lang ‘lege’-dag

Praktisk info
Kurset varer i 6 timer.  Vi starter kl 10 og slutter kl. 16 og holder en god lang frokost pause hvor Powertexen lige kan nå at tørre lidt inden vi går videre.

Det koster kr. 750 pr. deltager at være med – det vil sige en voksen og et barn koster kr. 1.500, 1 voksen og to børn koster kr. 2.250 osv 😉 Du booker tilmelding pr. person og skal derfor booke to pladser til dig og dit barn – eller tre hvis du har to børn med.

Kurset foregår i mine skønne lokaler Kunsthuset Løvens Hule, Gl. Lellingegård i Køge, Bakkeledet 9, Lellinge, 4600 Køge
(Lige ved motorvejsafkørslen og den nyfundne Vikingeborg)

Der er gode parkeringsmuligheder lige uden for døren

I skal have lidt mad og drikke med – der er køleskab til opbevaring.

___________________________________________________________

Powertex for forældre og børn mandag den 16. oktober kl. 10-16

Tilmeld_live_kursus

Maleskole for børn uge 29
(sommerferien)

maleskole for børn

Børn elsker at male og deres umiddelbarhed omkring maleriet er fascinerende.

Jeg har oprettet denne maleskole for børn for at gribe dem i processen og hjælpe dem med at lære at nyde processen frem for at have travlt med at nå i mål og producere en masse. Netop det at lade dem fordybe sig i processen omkring maleriet, lade sig styre lidt at de ting malingen og andre medier giver, tror jeg på er et super sundt og sjovt forløb for børnene.

På maleskolen skal de lære at gode malerier bygges op lag på lag og det bliver ikke færdigt på to timer, vi skal male to malerier i løbet af ugen, så deres tålmodighed bliver sat lidt på prøve 😉 Jeg vil gerne udfordre at tingene skal være færdige hurtigt og sætte fokus på at nyde processen.

De skal også gennemgå lidt farvelære, maleteknikker med både små og store pensler, svampe, klude og andet. Og så dykker vi også ned i malemedier som f.eks. Powertex, oliepasteller, kridt, kul, grafit eller andet vi finder på.

Praktisk information
Holdet kører i uge 29 i sommerferien.

Vi mødes alle dage i ugen (mandag til og med fredag) kl. 9.30 og slutter kl. 12.00. Søndag den 23. juli inviteres forældre, bedsteforældre, venner og veninder til fernisering af de værker børnene har produceret i løbet af ugen.

Maleskolen henvender sig til børn i alderen 10-14 år men har du et barn på 8 eller 9 år der sagtens kan fordybe sig, så er han/hun velkommen. Max 10 deltagere

Maleskolen bliver afholdt i Kunsthuset Løvens Hule på Gl. Lellingegård, Bakkeledet 9, 4600 Køge

Pris for hele forløbet inkl. undervisning, materialer og fernisering – kr. 1.500

Underviser: Lise Højer

_________________________________________________________________

Tilmelding til maleskolen uge 29 2017

Tilmeld_live_kursus