Malekurser 

Malekurser

Malekurser

Malekurser for alle der har lyst til at prøve kræfter med pensler, maling og lærred. Vil du lave din egen kunst eller bare nyde et par dage med tid til fordybelse i kreative projekter, så kunne et af mine malekurser være noget for dig. Jeg elsker at undervise og vil elske at få besøg af dig….

Jeg arrangerer også malekurser for børn, og for forældre eller bedsteforældre sammen med børn. At være kreativ sammen  med børn er intet mindre end fantastisk – de har ikke vores voksne- hæmninger, og vi kan lære meget af deres afslappede tilgang til om et motiv ligner eller ej, vi kunne jo heller ikke cykle første gang vi satte os op på sådan en vel? Så kom og slip hæmningerne lidt på et malekursus sammen med børn

Kig nærmere på min malekurser og lad dig inspirere

Alle malekurser bliver afholdt i de skønneste lokaler på Gl. Lellinge Gaard i Køge. Der er altid lækker kaffe til rådighed så når malerpenslen og farvesammensætningen driller kan det anbefales at besøge kaffebaren og få et lille break fra det kreative med en god kop kaffe eller the…

 

Der er malekurser for enhver smag – næsten, så tjek hvad du kunne have lyst til

 

Powertex

 – et nyt spændende malemedie

Powertex er for mig en stor revolution indenfor mine malerier. Jeg har altid søgt at lave spændende strukturer under malerierne for at skabe en råhed som kan tilsættes din figurative finesse bagefter. Da jeg mødte Powertexen for første gang var jeg ikke i tvivl om at det skulle jeg udforske.

I dag er jeg certificeret Powertex underviser og elsker at formidle brugen af dette fantastiske medie. Mediet kan bruges sammen med både olie og akryl, kul og kridt så det er bare at implementere det på din helt egen måde i dine malerier.

Se hvilke muligheder du har for at udforske dette spændende nye male medie

Malekurser

Lær at male motiver med akryl

Jeg har altid selv brændt mest for malerier med motiv på – det er et faktum. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide abstrakte malerier, jeg er blot mere imponeret når nogen virkelig kan deres maleteknik omkring motiver. Jeg har selv studeret i teknikerne længe nok nu til at jeg kan undervise i dem. Alle kan lære det – det kræver blot lyst, teknik og tålmodighed 😉

Vil du med og male enten dyr eller ansigter?

Så Tjek mine kurser her

Malekurser for børn

Malekurser for børn

Børn elsker at udfolde sig kreativt og det skal de have lov til. Ofte oplever jeg at det går virkelig stærkt og de er meget fokuserede på at nå frem til at færdigt resultat i stedet for at nyde processen – det vil jeg gerne udfordre lidt med mine kurser for børn. Ligeledes er jeg meget bevidst om at især pigerne lægger et enormt pres på sig selv for at resultatet skal blive perfekt første gang. Hos mig lærer de at uforudsete hændelser i malerier ofte kan være en gave til endelige resultat og de lærer at nyde processen frem for at stræbe efter et smukt færdigt resultat med det samme.

Se hvilke kurser for børn jeg tilbyder netop nu

Malekurser

Maleforløb

Mange har forespurgt på forløb der strækker sig over nogle aftener og det har jeg nu oprettet. Forløbet henvender sig til dig der er nybegynder eller dig der har behov for et kærligt skub efter nogle år med penslerne i hånden.

Holdet har kørt før og jeg tilrettelægger undervisninger sådan at den tilpasses den enkelte deltager

Læs mere lige her 

Det siger tidligere kursister

Lone Toft:
Jeg elsker altså bare at komme hos Lise og male eller tegne. Jeg har malet i flere år og fået undervisning forskellige steder, men jeg er aldrig vendt tilbage så mange gange som her – Lise er bare super god til at skabe hygge og gode rammer hvor kreativiteten kan vokse og så er hun brandgod til at formidle teknikker på en simpel måde så selv jeg forstår dem 😉 Min udvikling er gået så superstærkt efter jeg har lært Lise at kende.

 

Lisbetth – mormor til Freja
Jeg har lyst til at dele med dig, at Freja har fået så meget ud af dit kursus – bl.a. troen på og lysten til at male igen og hun var meget glad for din person. Hun vil meget gerne på kursus hos dig igen. Det er nu ikke kun Freja der synes du er en skøn person, hvor er du dog god til børnene …

 

 

NYHED – Kreativt Fitnesscenter i Kunsthuset Løvens Hule

 

Masser af kvalitetsundervisning tilpasset din tid

Det meste af min personlige undervisning er flyttet ind i Kunsthusets Kreative Fitness – og hvad betyder det så for dig?

  • Du får adgang til meget mere forskellig undervisning til en skarp pris
  • Du kan droppe ind, når det passer dig
  • Du får et netværk der også interesserer sig for de kreative processer

Så kan du lide at tegne eller male, og trænger du til at gøre det sammen med andre eller at løfte dine evner lidt med nye tekniker, så er Kreativt Fitness lige noget for dig.

Vi tilbyder omkring 20 undervisningstimer om ugen fordelt på formiddage, eftermiddage, aftener og weekender – så der er rig mulighed for at tilpasse det din dagligdag.

Du kan altid starte med at booke en GRATIS prøvetime …