Her på siden kan du få et hurtigt overblik over alle mine Powertex kurser – det er blevet til en del efterhånden 😉 Hvis der er noget du mangler så tøv ikke med at kontakt mig på tlf 2099 0317.

Jeg anbefaler at du tager Basis kurset først og derefter 3D, rust og structure – så får du en fyldestgørende introduktion til dette nye medie. Hvis du ligesom jeg er ender med at elske det medie – så skal der leges med det for at opnå de bedste resultater og få helt styr på processerne omkring det.

I 2018 introducerer jeg opfølgende små hold i Powertex i vores Kreative fitnesscenter i Kunsthuset Løvens Hule. Så kan du komme og få feed back på dine malerier med Powertex og gode råd til hvordan du får endnu mere glæde af det. Læs mere om Kreativt Fitness her

God fornøjelse

Powertex weekend

Det bliver vildt …. og sjovt ….

Lørdag og søndag den d. 12. Og 13. Maj 2018 leger vi med Powertex for fuld udblæsning. Vi starter med at dykke ned i basis delen nemlig den hvor vi fokuserer på krakeleringen. Så bevæger vi os over i 3D, rust og struktur og som en lille ekstra gave til alle jer der har lyst til at lege med smider jeg undervisning i Powerprint ind i puljen også …..

Alle materialer du skal bruge er med i prisen

4 mindre lærreder til alt det leg med forskellige tekniker, Powertex, Bister, klude svampe, 3d flex, rust effekt, stone art og et laserprint til overførsel …

Prisen er kun kr 1.899 for begge dages sjov og leg – Begge dage mødes vi fra kl 10-15 den 12. og 13. maj 2018

Du skal selv medbringe frokost og noget at drikke begge dage – der er køleskab til opbevaring.

Kom og leg med …. det bliver rigtig hyggeligt, du kan sagtens være med selv om du aldrig har prøvet Powertex før og OGSÅ hvis du har 😉 Jeg har brugt mediet flittigt de sidste par år, så jeg har masser af tips og tricks og gode ideer oppe i ærmet.

 

 

 

Powertex Basis

Powertex basis –  et godt skridt på vejen til struktur, 3D effekter og krakeleringer i dit maleri. Dette medie er svært at kontrollere – men netop det sætter gang i nogle særlige processer.

På dette Powertex basiskursus får du en introduktion til materialet, der oprindeligt er udviklet til at benytte i skulpturer.

Du lærer at bruge Powertex som det grundliggende element i dit maleri. Materialet kan arbejde sammen med både akryl og olie maling efterfølgende, så lad endelig legen med Powertex fortsætte med de tekniker du normalt bruger i dit maleri.

Basis kurset kræver ikke, at du kan male i forvejen, det henvender sig både til øvede og nybegyndere, alle kan få noget ud af at bruge materialet. Der er ingen aldersbegrænsning for deltagelse dog vil jeg henvise børn under 12 år til mine kurser for børn – dem kan du finde her

Vælg dato, læs mere og tilmeld her:

 

Powertex 3D, rust og structure

Fortsætter kurset henvender sig til dig der elsker rå strukturer … her kan du lege med rust og structure paste og bygge en masse spændende 3D effekter op i dit maleri.

Det er en god ide men ikke et krav at du har deltaget på basis kurset først. Vi gennemgår ikke krakeleringer i detaljer på dette kursus og de kan være lidt drilske når man ikke har prøvet dem før.

Vælg dato, læs mere og tilmeld dig her:

Begivenheder i Kunsthuset Løvens Hule

I Kunsthuset Løvens Hule som jeg er founder af sammen med min kæreste sker der en masse ting.

> Kurser (både mine men også andre udefra)

Ferniseringer

Netværksarrangementer

Foredrag

Få overblikket lige her