Tegnekurser

Tegnekurser

Kom og sug til dig af tegnetekniker

I Kunsthuset Løvens Hule driver jeg Kreativt Fitnesscenter og under det koncept kan du finde min tegneundervisning.

Hvad betyder det for dig?

  • Meget mere undervisning til en skarp pris
  • Drop in mulighed på hold så du ikke er afhængig af at SKULLE komme hver gang
  • Undervisning baseret på personlig sparring – lige der hvor du har behov
  • Hygge sammen med andre med samme interesse

Lyder det fedt – så skal du tilmelde dig vores GOLD medlemsskab af Kreativt Fitness. Her kan du få to timers tegneundervisning om ugen – hveranden uge af mig, der lærer dig at tegne det du ser og to timer hveranden uge af Camilla der lærer dig at tegne det du ved.

Du kan også bare gå ind her og tilmelde dig og betale for de timer du deltager i – helt uden medlemsskab. To timer koster 300 kr du kan også vælge et SILVER medlemsskab og så koster tegnetimerne kun 150 kr pr gang. Læs mere

Er der forskel på de to hold?
Ja det er der i høj grad, Camilla og jeg er et godt team til tegneundervisning netop fordi vi griber tegningen an så forskelligt.

Derudover kan du faktisk også helt uden at betale mere – deltage på malekurser, croquis hold der dukker op i løbet af vinteren, medlemsarrangementer og meget mere….

Så meld dig ind allerede i dag … holdene er både for begyndere og øvede, vi guider dig lige der hvor du har behov.

Ring gerne til os hvis du har spørgsmål på 2099 0317

 

Tegnekurser

Tegnekurser

Tegnekurser  – Alle kan lære det, det lover jeg

Via mine tegnekurser har jeg en mission om at lære så mange der har lyst at tegne  …. det er ikke spor farligt, og jeg har en stålfast tro på at alle der vil kan lære det.

At tegne er et håndværk ligesom så meget andet, så lidt teknikker, de rigtige materialer og redskaber og så lige en hel masse træning ….Vupti – så kan du også lære det…

Det er lysten der driver værket, og det er virkelig hyggeligt at sætte sig ude i naturen med papir og blyant og bare lade tiden stå stille, mens en tegning opstår – eller sidde overfor et smukt ansigt og et hvidt stykke papir og så bare lade blyanten arbejde til et fantastisk resultat opstår. Det giver en enorm følelse af selvtilfredshed og så lige en snert af stolthed….. at tegne sammen med andre er også en oplevelse værd, det giver et helt særligt men sundt skub til dit konkurrence-gen, og dermed får du lidt mere ud af undervisningen.

Jeg sætter en ære i at kurserne skal være for alle der har lyst. Selvfølgelig er der nogen som tegner bedre end andre, sådan er det jo indenfor alting, men det vigtige er lysten der ikke må kvæles uanset om du er barn eller voksen.

Mange børn vil rigtig gerne lære at tegne, men der er desværre ikke så mange billedkunstlærere i Folkeskolen som kan, og det gør det svært at holde motivationen oppe hos børnene. Når de så kommer hos mig som voksne kan jeg næsten gætte alderen hvor motivationen forsvandt bare ved at se deres tegninger.

Mine tegnekurser er planlagt som hold i Kunsthuset Løvens Hule under det jeg kalder for Kreativt Fitness. Her kan du købe et medlemsskab og komme og lære tegnetekniker lige når det passer dig. Du kan også tilmelde dig holdene uden at være medlem – så koster det kr. 300 pr. gang at deltage – læs mere og tilmeld her

Du kan deltage i Kreativt Fitness når du er over 14 år – er du yngre henviser jeg til mine tegnekurser for børn

Tegnekurserne foregår i hyggelige omgivelser i Kunsthuset Løvens Hule, Gl. Lellingegård, Bakkeledet 9, 4600 Køge
(2 min. fra afkørsel 33 Lellinge på motorvejen)

NYHED – Kreativt Fitnesscenter i Kunsthuset Løvens Hule

 

Masser af kvalitetsundervisning tilpasset din tid

Det meste af min personlige undervisning er flyttet ind i Kunsthusets Kreative Fitness – og hvad betyder det så for dig?

  • Du får adgang til meget mere forskellig undervisning til en skarp pris
  • Du kan droppe ind, når det passer dig
  • Du får et netværk der også interesserer sig for de kreative processer

Så kan du lide at tegne eller male, og trænger du til at gøre det sammen med andre eller at løfte dine evner lidt med nye tekniker, så er Kreativt Fitness lige noget for dig.

Vi tilbyder omkring 20 undervisningstimer om ugen fordelt på formiddage, eftermiddage, aftener og weekender – så der er rig mulighed for at tilpasse det din dagligdag.

Du kan altid starte med at booke en GRATIS prøvetime …