Tegnekurser for børn

Tegnekurser for børn

Tegnekurser for børn


Tegneskole for børn er populær
Tegneskolen for børn er godt igang for 10. gang og derfor er der allerede nu mulighed for at sikre sig plads på næste tegneskole som starter til efteråret eller vinter 2018 . Tegneskolen forløber over 6 gange af to timer og henvender sig til børn i alderen 10-14 år. Hvis dit  barn er 8 eller 9 år og sagtens kan fordybe sig kan han/hun også sagtens være med. Tegneskolen sluttes af med fernisering i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. sal, 4600 Køge hvor alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre er velkomne 😉

Næste tegneskole starter den 5. september 2018 kl. 16.30-18.30 der ligeledes strækker sig over 6 gange.

Der starter endnu en tegneskole op 31. oktober 2018 kl. 16.30-18.30 ligeledes over 6 gange.

Børnene skal ikke medbringe noget, alle materialer er med i prisen. Vi tegner klassisk tegning som handler om forståelse for lys og skygge samt ender ud i portrætter. Jeg glæder mig til at tegne med børnene her i mine nye lokaler på Theilgaards Torv, hvor tegnekurser for børn får helt nye omgivelser.

Tegneworkshop for børn

Tegnekurser for børn

Tegnekurser for børn

Et enkelt forløb hvor børnene får lov at fordybe sig et par timer og få nogle tekniker der kan flytte deres tegninger lidt. Vi tegner efter en gammel teknik med gitterlinier – først en tegneseriefigur derefter et selvportræt.

Jeg har en række tegneseriefigurer liggende, børnene skal selv have et foto med af dem selv i sort hvid, str. A4 (ikke et originalt foto da vi skal kunne tegne lidt på det) For børn i alderen 8-14 år. Foregår på Gl. Lellingegård, Bakkeledet 9, 4600 Køge – tegneworkshop for børn er nogle super hyggelige timer på børnenes præmisser, med plads til pauser og hyggesnak 😉

Pris kr. 375 pr deltager, max 10 deltagere på holdet

 

En hel tegnedag for børn er nu en mulighed i Nordsjælland og i Køge.

Det har været efterspurgt længe, og nu er det lykkes mig at få det op at stå.

Dels hos min kunstnerkollega Majbrit Skou, der driver Kunsthuset Nordsjælland kommer dette kursus til at forløbe, og dels i mit eget Kunsthuset Løvens Hule.

Begge kurser sluttes af med en mini fernsiering kl. 15-16 hvor forældre, bedsteforældre og søskende er velkommen. Jeg byder på lidt at drikke og en snack

Lørdag den 7. april kl. 10-15 i Helsinge

Kunsthuset Nordsjælland
Bomose Alle 5
3200 Helsinge

 

Lørdag den 14. april kl. 10-15 i Køge

Kunsthuset Løvens Hule
Gl. Lellingegård
Bakkeledet 9
4600 Køge

En hel dag fyldt med tegne teknik, tegneglæde, motivation og hygge. Børnene må gerne selv medbringe et projekt de gerne vil arbejde på i løbet af dagen, og så har jeg nogle mere basale opgaver med ti ldem så vi lige kan få trænet lidt skyggelægning og lidt proportioner.

Kurset er for børn i alderen 8-13 år.

Hvilket niveau de tegner på betyder mindre, da jeg griber dem der hvor de er. Det handler om glæden ved at tegne og at de får nogle tekniker så de bliver endnu mere stolte af det de laver.

Min erfaring i at undervise børn er efterhånden lang. Jeg har en stor tålmodighed og elsker samværet med børnene, fordi det er virkelig hyggeligt.