Tegnekurser

Alle kan lære at tegne – også dig 😉  Tegning er et håndværk der skal teknik og træning til, og hvis du har lyst til at komme på tegnekursus der kan inspirere, give dig teknik og flytte dine tegninger, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Min tegnekurser er en del af det jeg kalder Kreativt Fitnesscenter i Køge. Jeg samarbejder med Camilla Fougner omkring tegnekurserne så du kan få et meget bredt tegnegrundlag at arbejde videre med.

Tegnekurser er tilrettelagt, så de er så fleksible, som vi overhovedet har kunne finde på og med fokus på feed back til dig, lige der hvor du har behov. Tegneholdene ligger planlagt på ugentlig basis. Du kan droppe ind på holdene og går ikke glip af noget selv om der er dage, hvor du ikke kan deltage.

Underviserne

Camilla Fougner har en baggrund som animator for Warner Brothers og danske A-film. Camilla er fænomenal til at lære dig hvordan du tegner det du ved – her kan du lære opskrifter på at tegne. På Camillas hold snakkes der komposition, forsvindingspunkter, perspektiv, opskrifter på hvordan du tegner f.eks. dyr og mennesker, positurer og meget andet spændende.

Jeg selv er autodidakt og har tegnet portrætter professionelt siden 2008. Jeg har fuldstændig styr på hvordan jeg lærer dig basal tegneteknik til at tegne det du ser. Sammen med mig kan du få styr på det helt basale i forhold til skygger, og det kan føre dine tegninger frem til portrætter eller noget andet med udgangspunkt i et oplæg.

Begge har vi en lang professionel tegnebaggrund, men med hver sin tilgang til tegningen – derfor er vi to et godt team der kan give dig masser af tegneteknik.

 

Masser af planlagt undervisning tilpasset dit behov

Der er masser af tegnekursus planlagt og endnu mere på vej. Du kan deltage i alt det tegneundervisning du har lyst og brug for. Vores medlemsskaber i det Kreative Fitness giver dig adgang til rabatter og muligheden for masser af undervisning til gode priser. Du skal blot vælge hvilket medlemsskab der passer dig og det afhænger lidt af hvor meget undervisning du har lyst at gøre brug af. Du kan også deltage på holdene UDEN medlemsskab – se priser længere nede

Tegnekursus der udvikler dig hurtigt – vælg GOLD medlemsskab

Ønsker du meget tegneundervisning løbende, så du kan udvikle dig hurtigt og lære en masse god teknik og få en masse feed back til din personlige tegneproces – så skal du vælge et GOLD medlemsskab af vores Kreative Fitness. Her kan du deltage på alt det undervisning du overhovedet kan overkomme i vores Kreative Fitness.

Tegnekursus du kan droppe ind til – vælg SILVER medlemsskab eller drop ind UDEN medlemsskab

Ønsker du at droppe ind engang imellem for at snuse lidt til tegning og bare få et lille boost, når du lige finder det passende, så kan du booke dig ind, når det passer dig. Hver lektion koster kr. 150 med SILVER medlemsskab koster hver lektion kun kr. 75. Med medlemsskabet har du til gengæld altid mulighed for at komme i huset og sætte dig herop med dine kreativiteter og nyde husets atmosfære.

Ring eller kom forbi til en snak om dit behov for tegnekursus. Jeg er altid villige til at hjælpe dig med at finde lige præcis den måde du skal gribe din tegneundervisning an.

Se hvornår der er planlagt tegnehold her