Tegnekurser    – Alle kan lære det

Via mine tegnekurser har jeg en mission om at lære så mange der har lyst at tegne  …. det er ikke spor farligt, og jeg har en stålfast tro på at alle der vil kan lære det.

At tegne er et håndværk ligesom så meget andet, så lidt teknikker, de rigtige materialer og redskaber og så lige en hel masse træning ….Vupti – så kan du også lære det…

Det er lysten der driver værket, og det er virkelig hyggeligt at sætte sig ude i naturen med papir og blyant og bare lade tiden stå stille mens en tegning opstår – eller sidde overfor et smukt ansigt og et hvidt stykke papir og så bare lade blyanten arbejde til et fantastisk resultat opstår. Det giver en enorm følelse af selvtilfredshed og så lige en snert af stolthed….. at tegne sammen med andre er også en oplevelse værd, det giver et helt særligt men sundt skub til dit konkurrencegen, og dermed får du lidt mere ud af undervisningen.

Jeg har været så utrolig heldig at kunne samarbejde med Camilla Fougner som er en rigtig dygtig tegnelærer og har en lidt anden vinkel på tegningerne end jeg selv har og sammen er vi et rigtig godt team der kan udvikle dine tegnefærdigheder.

Mange børn vil rigtig gerne lære at tegne, men der er desværre ikke så mange billedkunstlærere i Folkeskolen som kan, og det gør det svært at holde motivationen oppe hos børnene. Derfor har jeg også en række tegnekurser for børn

Jeg kan lære både børn og voksne at tegne.

Alle tegnekurserne foregår i hyggelige omgivelser i Kunsthuset Løvens Hule, Gl. Lellingegård, Bakkeledet 9, 4600 Køge
(2 min. fra afkørsel 33 Lellinge på motorvejen) Parkering lige foran døren – når du ankommer til Gl. Lellingegård skal du køre ind langs den første bygning til venstre.

Se hvilke muligheder du har for at lære at tegne

Tegnekurser

Tegnekurser

 

Alle kan lære at tegne og alle der tegner kan lære mere – det har jeg skabt et miljø omkring. Jeg kalder det Kreativt Fitness. Hvis du går med en drøm om at lære at tegne, eller ved du at du også kan lære mere? Så læs mere her og kom og vær med i et hyggeligt tegnefællesskab

Tegnekurser for børn

Tegnekursus for børn

 

Børn elsker at tegne – lad dem komme til mig og så skal jeg give dem nogle tekniker, så de får lyst til at blive ved. Motivation er i højsædet, og jeg elsker at arbejde med tegnebørnene, fordi de er så lærenemme og suger til sig af viden.

Lad børnene komme på tegneworkshop en enkelt dag eller tegneskole som er et forløb

NYHED – Kreativt Fitnesscenter i Kunsthuset Løvens Hule

 

Masser af kvalitetsundervisning tilpasset din tid

Det meste af min personlige undervisning er flyttet ind i Kunsthusets Kreative Fitness – og hvad betyder det så for dig?

  • Du får adgang til meget mere forskellig undervisning til en skarp pris
  • Du kan droppe ind, når det passer dig
  • Du får et netværk der også interesserer sig for de kreative processer

Så kan du lide at tegne eller male, og trænger du til at gøre det sammen med andre eller at løfte dine evner lidt med nye tekniker, så er Kreativt Fitness lige noget for dig.

Vi tilbyder omkring 20 undervisningstimer om ugen fordelt på formiddage, eftermiddage, aftener og weekender – så der er rig mulighed for at tilpasse det din dagligdag.

Du kan altid starte med at booke en GRATIS prøvetime …