Valentines Day … egentlig ikke et fænomen jeg som udgangspunkt går vildt meget op i, men jeg har da sendt en lidt ekstra sød hilsen til ham jeg holder mest af og har sørget for en lille hyggelig overraskelse til ham senere. Og så er jeg i virkeligheden frygtelig dobbeltmoralsk omkring dagen – synes det er lidt kommercielt og derfor ikke rigtig tæller i kærlighedsbogen omvendt synes jeg helt sikkert også det er lidt fesent at gå i seng i aften uden et ekstra kys eller kram eller noget …. Jep jeg er kvinde og ikke bare sådan lige til at greje – sorry

Jeg har ikke nogen forventning om at få blomster eller chokolade af min søde kæreste sådan en dag, men alligevel værdsætter jeg tanken om at han har tænkt på mig, ikke bare denne dag, men i al almindelighed. Jeg er kvinde og jeg ELSKER romantik siger det bare … så Thomas hvis du læser med, så snup et par tips med under armen (Happy wife = Happy life …you know … 😉

Hvis han blot bukker sig ned og snupper en vintergæk ud af hækken tager den med hjem og giver mig den, så er det absolut ligeså betydningsfuldt for mig som en dyr buket langstilkede roser …. måske betyder vintergækken endda mere for mig, da jeg godt kan få den der lidt overfladiske fornemmelse af en buket købt i en blomsterforretning. Det skal nu ikke misforståes som om jeg er utaknemmelig for en buket købt hos blomsterhandleren – den ville i den grad da lune, men jeg har en historie der gør at en sådan buket ikke har den samme signalværdi for mig længere – trist men sandt 😉

Så kæreste ud at finde en vintergæk eller giv mig lige det der ekstra lange kram og kys senere …. mere kompliceret behøver det ikke at være for mig i hvert fald.

Men hvad er det med os kvinder der forventer en masse uden at sige det højt – hvorfor er det sådan? Jeg kan jo ikke tillade mig at ligge i sengen i aften og være kællingefornærmet, hvis jeg ikke har givet ham et hint om min forventning… og når jeg skriver hint, så er det nok nærmere et vink med en vognstang …. mænd og kvinder er ikke ens …

Hvis en mand skulle læse med her så giv mig gerne lige jeres kommentar med i dette indlæg – hvad tænker I om Valentines? Er det værd at dyrke? Tallene for salg hos blomsterhandlerne siger i hvert fald at dagen er kommet for at blive…. kvinder i må også gerne kommentere 😉

Det er lidt samme fornemmelse ved Mors dag – jeg har ingen forventning og så alligevel hjernevasker alle reklamerne og ikke mindst de sociale medier mig med, hvor lykkelige vi alle bliver, når vi får den der lille erkendtlighed fra dem vi holder af … og får jeg ingenting, så går jeg skuffet i seng til trods for, at jeg jo flittigt ytrer mig om at det er ligemeget ….

Hvad er det egentlig for noget fis…?

Jeg vil bare gerne anerkendes og elskes hver dag, samt forkæles engang imellem, så jeg føler mig som noget særligt. Det behøver jeg ikke en 14. februar til, men når den nu er der, og jeg mindes om hvor længe det er siden, at jeg sidst blev sat foran i køen hos mine kære, så længes jeg sådan en dag efter lidt ekstra opmærksomhed – og faktisk kan jeg også godt lide at give den ekstra opmærksomhed.

Så hvorfor ikke … Luk op for kærlighedsposen og giv til den du holder af …..

 

Du skal også have lidt af mig i den anledning og det er absolut givet i kærlighedens navn:

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag og kun i dag kan du bestille et portræt af en du holder af tegnet med blyant for kun kr. 600 (normalpris kr. 750) pr. ansigt. Skal det sendes til dig med posten koster porto kr. 75 med DAO inkl et plakatrør det pakkes i.

Næ hvor skønt hvordan bestiller jeg så det?

Du sender mig en mail på mail@lisehojer.com hvor du vedhæfter et foto i god opløsning af den eller de personer du ønsker at få tegnet. Herefter bekræfter jeg modtagelsen og sender dig en mail med betalingsoplysninger.

Du skal betale 50% af prisen ved bestilling og resten betales sammen med porto når du er tilfreds med tegningen.

Jeg tegner tegningerne i den rækkefølge ordrerne kommer ind til mig – du får besked såfremt ventetiden bliver mere end 14 dage.

Happy Valentine
Lise