Færdigt maleri

LSV Group er en fantastisk lille virksomhed med et kæmpestort potentiale. De er fem ansatte, de arbejder med LEAN Six Sigma og strukturering af processer. 2 år i træk har de modtaget Børsenes Gazellepris, men på trods af den fokuserede indsats og for nogen måske iskolde vej mod toppen er virksomheden præget af en varme og hjertelighed som jeg personligt synes mange virksomheder burde dyrke lidt mere.

Jeg vil personligt gerne være en LSV Group indenfor kunst  – at hjælpe andre med at strukturere deres kunstforretning så den giver mening og ikke mindst overskud – det arbejder jeg mere målrettet med på Artmakery.dk, jeg tror nemlig ikke på at det er nok i dag at være dygtig til maleteknikker og håndværket, det skal ses og det er svært at trænge igennem de enorme mængder af information vi bombarderes med dagligt. At komme til tops kræve benhårdt og målrettet arbejde, det ved jeg ….

I dette indlæg vil jeg gerne præsentere mit seneste projekt – visionboard til LSV Group. Jeg var til møde med alle medarbejderne og til det møde fik jeg et rigtig godt indblik i virksomheden. Ind imellem skal der selvfølgelig stilles en række åbne spørgsmål og mødet skal struktureres lidt så ikke begejstringen for at fortælle anekdoter overskygger det mål jeg har med samtalen – hos LSV Group var Katrine Rohde, direktøren helt skarp på det og hjalp med at skære igennem. Alt i alt et godt møde på en times tid hvorefter jeg kom hjem med nogle ord som disse:

Vi er meget fokuserede, en lille familie med et fælles mål om at forblive undisputed (ubesejret). Hvis vi skal beskrive os selv som dyr er vi løver, direktøren Katrine er en løve med et godt overblik – vi går som flok efter de store bytter, vi vil arbejde med store sunde virksomheder.  Vi arbejder med struktur i form af lean – vi organiserer kaos enten via konsulent opgaver eller undervisning af ambassadører hos vores samarbejdspartnere.

Og det blev så til maleriet i dette opslag – processen om tilblivelsen kan du følge i det lille galleri.

Ud af kaos dukker disse meget fokuserede løver op ….