Ole visionboardAlle der kender mig ved, at jeg får ret mange ideer hele tiden og begrænsningens kunst er at holde sig til de gode ideer og lade dem blive fundamentet i det jeg går og laver.

Lige siden jeg startede som kunstner har jeg været ret bevidst om, at jeg gerne ville ud og bringe kunst og kreativitet mere ind i erhvervslivet, det har bare taget mig nogle år at finde den helt rigtige niche, og det helt rigtige område for mig at sætte ind. De år har jeg brugt til at forfine mine kunstneriske evner, som gør at jeg rent faktisk kan udføre den opgave jeg har besluttet at kaste min kærlighed over.

Tanken voksede og konceptet omkring at male visionboards til både private og virksomheder er kommet på plads. Nu arbejder jeg målrettet på at lave en god visuel oplevelse ud af værdier, mål og visioner i virksomhederne og hjælpe private med at holde fokus på de drømme og mål de har ved at skabe et unikt kunstværk, der symboliserer netop det.

Ole Sørensen indehaver af Interaktiv Massage i Roskilde sagde i starten af september ja tak til at jeg måtte male et visionboard til ham. Resultatet kan du se foroven og maleprocessen har jeg dokumenteret løbende i det lille galleri jeg har vedhæftet.

Jeg startede med et møde med Ole på ca. 1 times tid. Her gennemgik Ole de drømme og visioner han gerne ville have med på sit visionboard. Ole var så flink at sende mig en mail med en opremsning af nogle af de ting han gerne vil have med – du kan læse med her:

______________________________________________________

Hej Lise,

Jeg er glad fordi du kom med sådan et skønt forslag, – og jeg glæder mig til at få mit dreamboard op i klinikken:

Jeg ønsker at mit liv er passioneret og er

farver (rød, grøn,blå,gul,brun,..) og
smag (suppe og svampe om efteråret, is og sommeren, varm cacao om vinteren, kold øl, rød og hvid vin, kød, asparges m bacon, rabarberkompot, æblekage, hyldeblomst saft, etc…) og
dufte (pandekager, nyslået græs, nyfalden regn, forår, sommer,efterår, vinter) og
sanseligt (oplevelser – koncerter, gåture i naturen på alle årstider)

men også et lidenskabeligt og kærligt liv med en kvinde, som elsker mig, og gerne vil leve sammen med mig og  ‘være i livet som 2 delfiner’

og et liv som er balanceret mellem

motion (gåture, badminton, cykelture, vandreture) og den mængde mad (og vin og øl) som jeg konsummerer
og
ro og aktiviteter (i øjeblikket lidt for stille)
og
arbejde og fritid ( i øjeblikket lidt for meget fritid )
og
tosomhed med kvinden, – men respekt for vores timer adskilt som mand og kvinde.

og et liv hvor jeg er sammen og har oplevelser sammen med de mennesker som jeg elsker og kan lide

og et liv hvor jeg ser, at jeg har 2 lykkelige sønner 

og et liv, hvor jeg fortsat kan helbrede og hjælpe mennesker, som i dag, hvor jeg har min skønne klinik, og bruger mine evner (som medicinmand med healende hænder), noget jeg nyder. Og hvor jeg kan fortsætte med at udvikle mig, som menneske og healer.

__________________________________________________________

 

Som du kan se af ovenstående kom jeg hjem med rigtig mange tanker og ting som skal afbalanceres i et maleri. Samtidig skal maleriet passe ind i Oles klinik hvor det skal hænge. Hele processen med at få Ole i gang med at få sat lidt ord på nogle af de tanker, sørger for at han allerede er  i gang med sin proces om at fokusere lidt mere på de ting i dagligdagen, som han gerne vil have eller ønsker mere af. Nu kan han hænge maleriet op og dagligt blive mindet om hvilken vej han skal.

Du kan følge udviklingen af maleriet step by step i galleriet herunder