Malerier til salg

Malerier i dyreserien

Malerier til salg

Malerier med mennesker

 

Billedkunstner Lise Højer

Malerier til salg

Her kan du finde mine malerier til salg, så hvis du leder du efter noget nyt til væggene derhjemme eller er du kunstinteresseret og nysgerrig for hvad jeg laver, så er du kommet til den rette side – her kan du se mine malerier til salg, længere nede kan du se mine solgte malerier der måske kan inspirere til et bestillingsværk.

Et maleri skal ramme en følelse – så er du helt sikker på, at du har fundet det helt rigtige maleri. Det betyder ikke så meget hvilken følelse, men oplevelsen af at blive ramt af et maleri er stærk.

Jeg ved det kan være svært at forholde sig til et maleri til salg på en hjemmeside, men kontakt mig gerne  –  jeg vil gerne køre ud til dig med mine malerier, så du kan se dine favorit malerier “live” i de rigtige omgivelser. Du kan også altid bytte maleriet, hvis det ikke falder i din smag som forventet.

Er du nysgerrig for hvordan et af mine malerier ser ud på din væg derhjemme?? Så tjek dette link 
Appen bruger jeg selv til at se malerier i forskellige miljøer, du kan fotografere din væg og indsætte mit maleri, så får du en ide om hvordan det vil tage sig ud hjemme hos dig inden du trykker køb. Har du ikke Iphone eller Ipad kan du sende et foto af væggen til mig, og fortælle hvilke malerier du gerne vil se på din væg, så sender jeg redigerede fotos tilbage til dig.

Jeg tager gerne imod bestillinger af ganske særlig karakter, men understreger dog, at jeg ikke vil kopiere andre kunstneres malerier direkte, men det er fint at lade sig inspirere. Jeg har mit atelier i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. th, 4600 Køge – her er du altid velkommen til at kigge forbi og se mine malerier “live”, det er dog en god ide at kontakte mig først og træffe en aftale.

Du kan kontakte mig direkte på tlf. 2099 0317 eller via mail: mail@lisehojer.com

 

Solgte malerier

Jeg har gennem tiderne solgt en del malerier, du kan se et uddrag af dem her. Jeg nyder når andre også kan lide det jeg laver, og jeg maler lystigt videre på mine malerier, når jeg føler, at det jeg laver bliver beundret .

Det er anerkendelse der driver mig i alt hvad jeg laver, og hvad giver en større følelse af anerkendelse, end når nogen køber det jeg laver?