Samarbejde med Papery Art and Design

Et super samarbejde

Hvor jeg får masser af spændende udfordringer

I efteråret 2019 blev jeg kontaktet af Carsten Skovmose fra Papery Art and Design som ledte efter en kunstner han kunne lave et samarbejde med.

Umiddelbart efter samtalen sad jeg lidt med den der fornemmelse af at det næsten lød for godt til at være sandt.

Men heldet følger åbenbart de tossede og i dag har jeg et fantastisk samarbejde med papery Art and Design – jeg er yderst taknemmelig for lige præcis det samarbejde, for hele firmaet styres af nogle professionelle og virkelig dygtige folk. 

Jævnligt ringer Carsten med en ny spændende kunstnerisk opgave jeg skal løse og værkerne bliver trykt på meget professionel vis og solgt rundt om i landet og i vores nordiske nabolande. Det er intet mindre end fantastisk

 

Michael Jackson

Via Papery Art and Design kan du bl.a. erhverve dig et virkelig smukt tryk af mit portræt af Michael Jackson

Jeg tegner og maler mest portrætter men da muligheden for at få lov at tegne/designe en skulptur bød sig – så slog jeg til. 

Kim Larsen

Langebro

Dette portræt af Kim larsen var det første bestilingsarbejde jeg lavede til vores samarbejde.

Kan du lide maleriet?

Så kan du faktisk bestille en kopi trykt på læred og monteret på plade. Værket leveres og sættes op hjemme hos dig uden at det koster ekstra. Papery Art and Design laver et supersmukt og meget lækkert resultat og som kunstner kan jeg stå 100% inde for deres bearbejdning af mine værker

PAPERY ART & DESIGN

MISSION

Vores mission er at fremstille værker, som har en inspirerende og positiv effekt på andre menneskers liv og hjem. Vi tror på, at vores respekt for kunsten og kvaliteten vil bringe glæde til dem, som værdsætter kunst og håndværk.

Jeg glæder mig til at producere flere

Masser af værker

Det er en superfed energi hver gang jeg har talt med Carsten i telefonen om et nyt værk. Jeg kan næsten ikke få lagt røret før de kreative hjerneceller rør på sig og jeg må have fat i blyant og papir og skabe et par skitser.

Herunder kan du få et indblik i malerier jeg forløbig har leveret og flere kommer helt sikker.

Billederne linker til Papery Art and Designs hjemmeside, hvor du kan købe værket.

Dette maleri er ikke nået på Papery Art and Designs hjemmeside endnu

Adresse

Lise Højer
Kreativt Fitnesscenter
Theilgaards Torv 9, 1. th
4600 Køge

Tlf. 2099 0317

Åbningstider

Mandag – Fredag: Kl. 10.00 – 22.00
Lørdag: Kl. 10-18
Søndag: Kl. 10-18

Hvis du vil være sikker på at møde mig selv så ring først

Følg mig 

Kurser og Undervisning

Al min undervisning er lagt ind i min virksomhed:

Kreativt Fitnesscenter
Theilgaards Torv 9, 1. th
4600 Køge